Kan du kommunikere - og blive hørt?

Cases

Træning af auditorer hos LEGO og Sikkerhedsstyrelsen

BølgeBryder har i samarbejde med edsbjerg, Evaluesense og Force Technology, undervist auditorer hos LEGO og Sikkerhedsstyrelsen i anerkendende kommunikation. Over et forløb på henholdsvis 3 og 12 dage trænede vi auditorerne i at skabe et tillidsfuldt rum, lytte anerkendende og motivere de mennesker, som skulle auditeres. Effekten har været en markant højere score på tilfredsheden hos kunden og at kunderne selv begyndte at henvende sig for at blive uddannet som auditor og blive auditeret.

2 dages Fremtidsværksted i danske Kommuner

BølgeBryder har i danske kommuner varetaget workshops i fremtidsværkstedet. Kunden har været et team på 10 eller 20 eller 30 medarbejdere, som gerne ville styres trygt igennem en udviklingsproces, hvor der var fokus på KENDSGERNINGER, DRØMME OG REALISME. Processen har styrket medarbejdernes ejerskab og medarbejderne har selv udformet konkrete handlingsplaner til fremtidens udfordringer.

1-2 dagskurser i stresshåndtering

BølgeBryder bliver af og til bedt om at undervise i stresshåndtering. Jeg underviser altid med udgangspunkt i deltagernes egne livssituationer og behov. Jeg holder mig væk fra gode råd om kost og motion (det ved kunden tit meget om) men forholder mig til de psykologiske aspekter, der er omkring deltagernes livssituation eller de organisationer, der arbejder med stress. Spørgsmålene kunne være: Hvor er du? Hvad vil du? Hvad kan du lige nu? Hvem kan hjælpe?

3-4 dages praktisk kommunikationstræning i danske kommuner BølgeBryder har undervist mange danske kommuner i skræddersyede 3-4 dages kommunikationsforløb. Deltagerne er vidt forskellige med vidt forskellige baggrunde og de får konkrete værktøjer til bl.a at sige til og fra med empati, sætte mål, stille effektive spørgsmål, motivere andre og holde egne grænser når de kommunikerer

Samarbejde med ledernes kompetencecenter

BølgeBryder indgik i 2014 et samarbejde med Ledernes Kompetencecenter, hvor vi i fællesskab tilbyder skræddersyede, kompetencegivende akademifag indenfor HR, COACHING og LEDELSE I PRAKSIS.

 
 
 
Thomas Michaelsen | CVR: 28 91 45 55 | Flittiglisevej 60, 5250 Odense SV  | Tlf.: 23 96 35 37 | boelgebryder@gmail.com