Lad os bryde bølger sammen

Velkommen til bølgebryder.dk

Bølgebryder er et enkeltmandsfirma, som ejes af mig. Jeg hedder Thomas Michaelsen og arbejder til daglig med at udvikle medarbejdere og ledere.

Jeg tilbyder proceskonsultation, kurser, foredrag og workshops inden for coaching, ledelse, kommunikation og teamudvikling.

Af uddannelse er jeg cand.mag. i Organisationskultur og kommunikation, NLP MasterPractitioner og Nærværscoach hos Vindelev.com. Derudover har jeg taget 1. år af Bodynamic Systemets 4-årige kropspsykoterapeutiske uddannelse.

I slutningen af 2011 færdiggjorde jeg uddannelsen som Konfliktcoach hos Lars Mogensen og Henrik Heilmann. Læs mere her. Jeg er p.t igang med en erhvervspsykologisk efteruddannelse hos Konsulenthuset Specular i Århus. 

Navnet Bølgebryder opstod, fordi jeg så et stigende behov for, at mennesker og organisationer bliver bedre til at definere sig selv og passe på sig selv. Præcis som en BølgeBryder ofte definerer og passer på sin havn. Samtidig er en BølgeBryder også det sted på skibet, som går forrest, skiller vandene og - nogle gange - bryder strømmen for at gå nye veje.

Jeg vil altid gøre mit bedste for, at du får et produkt med særligt fokus på resultater, praktiske og lettilgængelige værktøjer, udvikling og sund fornuft. Jeg tror på, at mennesker altid skal mødes lige præcis dér, hvor de er, og altid med nærvær og en anerkendende tilgang.

”Et svar er altid en del af vejen, som er bag dig. Kun spørgsmål peger fremad.”

                                                                                                          Jostein Gaarder, 1996 

 
 
Thomas Michaelsen | CVR: 28 91 45 55 | Flittiglisevej 60, 5250 Odense SV  | Tlf.: 23 96 35 37 | boelgebryder@gmail.com